Join the club!

Bij Lumosa zijn we altijd nieuwsgierig naar talent. Mensen die het leuk vinden om mee te bouwen aan het merk Lumosa en onderdeel willen zijn van iets groters op het gebied van verduurzaming. Met een groeiende club specialisten – recht vanuit de Technologische regio van Nederland - zorgen we graag dat jij je thuis voelt. Wil jij bij ons komen werken? Dan onmoeten we je graag! Hieronder vind je een overzicht van alle vacatures. Een open sollicitatie sturen kan ook altijd. Dat mag naar vacature@lumosa.eu.

Mechanical Engineer

Ben jij technisch ingesteld en word je enthousiast van een verantwoordelijke functie waar je écht het verschil kan maken? Vind je het daarnaast belangrijk om een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst door o.a. bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes te verduurzamen? Dan ben jij misschien wel de Mechanical Engineer die we zoeken! Lumosa is een snelgroeiende organisatie waar we geloven in een elektrisch aangedreven toekomst.  Met specialisten in mechanica, elektronica én software realiseren we innovatieve oplossingen: 100% in eigen huis. Van tekentafel tot eindproduct.

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 17

Content Marketeer

Wil jij meebouwen aan het tech-merk Lumosa en vanuit jouw expertise impact maken op de verduurzaming van bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes? Als snelgroeiende organisatie zijn we op zoek naar een creatieve Content Marketeer die de doelgroep weet te overtuigen met prikkelende visuals, rake teksten en een potje precisie op het gebied van content. Je hebt goede kennis van marketing, oog voor detail, durft out of the box te denken en werkt daarnaast zelfstandig en professioneel. Check jij alle boxen? Lees dan snel verder.

Lumosa Vacature Content Marketeer Eindhoven Tech Marketing

Medewerker Binnendienst

Vind jij het leuk om met je handen en ben je een échte aanpakker? Vind je het daarnaast belangrijk om een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst door o.a. bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes te verduurzamen? Dan ben jij misschien wel de Medewerker Binnendienst die wij zoeken!

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 28

Teamlead Electronics

Ben jij een geboren leider en kun je niet wachten om een team aan Engineers aan te sturen? Vind jij het daarnaast belangrijk om met jouw kennis bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes te verduurzamen? Als Teamlead Electronics in ons R&D team ben je onmisbaar voor de elektrische functionaliteiten in álle huidige- en toekomstige Lumosa producten. Iets voor jou?

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 25

Electrical Firmware Engineer

Wil jij vanuit jouw expertise als Engineer impact maken op de verduurzaming van bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes? Als belangrijke schakel in ons R&D team ben je verantwoordelijk voor de elektrische functionaliteiten in álle huidige- en toekomstige Lumosa producten. Je vertaalt o.a. eisen naar een ontwerp, kiest de juiste componenten en bouwt test prototypes. Benieuwd naar meer?

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 23

Lichtplan Ontwerper

Kun jij op-maat-gemaakte lichtplannen ontwerpen voor onze klant(en) met het oog op alleen de allerbeste kwaliteit, ben jij communicatief vaardig en ben jij op korte termijn beschikbaar om 32 tot 40 uur per week met je handen te werken? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Lichtplan Ontwerper. 

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 20

Accountmanager buitendienst Zuid-Nederland

Ben jij een échte sales tijger en op zoek naar een uitdagende baan? Wil je fulltime aan de slag en staat servicegerichtheid hoog in het vaandel bij jou? Dan is deze sales functie als Accountmanager buitendienst Zuid-Nederland echt iets voor jou!

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 12